Cursussen & Voorlichtingen

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden ons cursusaanbod. 90% van de zwangeren krijgt deze cursus vergoed o.v.v. zwangerschapsbegeleiding! Informeer bij je verzekeraar of je ook in aanmerking komt voor deze vergoeding.

Zwangerschapscursus

Zoek je een leuke en zinvolle cursus tijdens je zwangerschap, dan is de zwangerschapscursus echt iets voor jou!

Lees meer

Zwangerschapscursus (kort)

Voor zwangeren die deelnemen aan Centering Pregnancy en zwangeren die niet zoveel tijd hebben, is er de verkorte zwangerschapscursus. Voor zwangeren die al moeder zijn, is deze cursus een aanrader: een uur echt bewuste aandacht voor de nieuwe zwangerschap. De korte zwangerschapscursus is zonder partners.

Lees meer

Zwangerschapscursus (Online met Zoom) kort

Voor zwangeren die deelnemen aan Centering Pregnancy en zwangeren die niet zoveel tijd hebben, is er de verkorte zwangerschapscursus. Voor zwangeren die al moeder zijn, is deze cursus een aanrader: een uur echt bewuste aandacht voor de nieuwe zwangerschap. De korte zwangerschapscursus is zonder partners. Deze cursus in Online met Zoom

Lees meer

Pregnancy course in English

This course is for pregnant women who speak a foreign language who would like to follow the short pregnancy course in English. We offer this course on Monday afternoon at 3 pm. The short pregnancy course is without partners.

Lees meer

De bevalling

Informatieavond over de laatste weken van de zwangerschap, hoe je weet dat de bevalling begonnen is, hoe de bevalling verloopt, verschillende vormen van pijnstilling en de periode na de bevalling.

Lees meer

Borstvoeding

Het is belangrijk om al in de zwangerschap na te denken of je je baby borstvoeding wilt geven. Daarom bieden wij jou en je partner deze avond aan, waar je geïnformeerd wordt over de (v)oordelen van borstvoeding.

Lees meer

Cursus: Weer fit en in balans

Wil je na de geboorte van je baby weer fit worden en beginnen met het trainen van je lichaam? Kom dan naar deze cursus. Ook als je geen cursus gedaan hebt vóór de bevalling ben je welkom.

Lees meer

Ouderschap

Hoewel het nu nog heel ver weg lijkt, weten we uit onderzoek dat het ontzettend belangrijk is om goed voorbereid te zijn op het ouderschap.

Lees meer

“Eigenlijk zijn alle avonden interessant!!”